< Terug naar overzicht

Françoise Morbois nieuwe HR-manager Retail bij Delhaize

Sinds mei is Françoise Morbois de nieuwe HR-manager van de retailafdeling van supermarktketen Delhaize. Zij zal zich in Brussel hoofdzakelijk concentreren op de sociale relaties.

Na een carrière in het onderwijs, ging Françoise Morbois aan de slag bij het extractiebedrijf De Smet Group. Ze bekleedde er diverse functies, waaronder die van secretaris-generaal, verantwoordelijk voor de personeelszaken. Van 1996 tot 2008 had Morbois verschillende functies bij Proximus. Nadien werd ze HR-businesspartner bij de Business Unit Mass Market.

Morbois ging vervolgens aan de slag bij EDF Luminus (toen nog SPE), als Senior HR-businesspartner voor verschillende entiteiten (productie, Handel & Supply, Corporate Affairs, Finance, HR, CEO Staff). Ze nam er achtereenvolgens ook de rol op van het hoofd van de arbeidsrelaties en hoofd van Business Partners & Local Relations.

In 2016, na een korte passage bij Ypto (een dochteronderneming van de NMBS die IT-diensten aanbiedt), ging ze aan het werk bij de brouwerijgigant Anheuser-Busch InBev als People Manager voor de brouwerijen in Jupille en Diekirch.

Sinds mei 2017 is Morbois HR-manager Retail bij supermarktketen Delhaize. Haar focus zal er liggen op het verder uitbouwen van de sociale relaties.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen