< Terug naar overzicht

Francis Veldeman leidt 3W Direct Management Solutions

Francis Veldeman is aangesteld aan het hoofd van 3W Direct Management Solutions, een filiaal van HR-dienstenbedrijf Adecco dat managementexperts en consultants uitstuurt in België.

Als general manager staat Francis Veldeman (60) sinds begin november in voor de verdere uitbouw van 3W. Zijn multidisciplinaire achtergrond moet 3W helpen om adequaat in te spelen op behoeften en groeiopportuniteiten in interim-management.

Veldeman heeft meer dan 25 jaar leidinggevende ervaring in verschillende managementfuncties voor onder meer DHL (8 jaar), Oracle (8 jaar) en Dubai World (3 jaar). Tot recent was hij als interim-crisismanager de CFO van de Boyriven Group in Parijs, een klant van 3W.

Veldeman heeft een academische achtergrond bij Vlekho, Sint-Aloysius Brussel en Boston University (MBA). Hij volgt Koen Vandendriessche op, die de functie van area manager West-Vaanderen binnen Adecco heeft opgenomen.

3W Direct Management Solutions werd opgericht in 2000 en maakt sinds 2005 deel uit van Adecco Group. 3W telt vandaag ongeveer 5000 aangesloten managers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen