< Terug naar overzicht

Fiers en De Mey uit elkaar

Ze werden bijna onafscheidelijk gewaand, Frank De Mey en Geert Fiers van het bekende gelijknamige rekruteringskantoor, maar nu hebben ze na 15 jaar partnership toch voor gescheiden paden gekozen. Geert Fiers nam de aandelen van Frank De Mey in Fiers &

The Future Alliance / Fiers & De Mey telt 20 medewerkers in Brussel en Gent. De organisatie werd opgericht in 1992 en zou volgens Geert Fiers dit jaar een omzet van 2,7 miljoen euro kunnen halen. Hij mikt op een uitbreiding in de richting van ‘outsourcing van rekrutering en HR-professionals’. Er zouden ook concrete plannen bestaan om een extra vestiging in Antwerpen te openen. The Future Alliance / Fiers & De Mey maakt deel uit van het internationale netwerk IESF.

Frank De Mey, de ex-voorzitter van de Federatie van Werving- en Selectiekantoren (FWS), later Federgon Recruitment, Search & Selection, wordt dus vennoot in de Accord Group. De Belgische tak telt tien medewerkers en zou dit jaar ongeveer 1,5 miljoen omzet halen. De kans is groot dat alleen al de portefeuille die De Mey meebrengt de omzet ruim over de 2 miljoen euro zal tillen in 2008. De Mey noemt “de positieve chemie met de nieuwe business partners” als motief voor zijn koerswending. Ook het krachtige internationale netwerk waartoe Accord behoort, trekt hem aan.

Het was voor insiders al een tijdje duidelijk dat de relatie tussen Fiers en De Mey leed aan metaalmoeheid. De officiële bevestiging van de scheiding is dus geen echte verrassing. Het siert beide heren dat ze zich – zoals heren betaamt – onthouden van negatieve commentaar op elkaar.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen