< Terug naar overzicht

Fabrice Mahieu aan hoofd nieuwe Michael Page-divisie

Het adviesbureau voor gespecialiseerde werving Michael Page kondigt naar aanleiding van de oprichting van een Human Resources-divisie twee benoemingen aan. Fabrice Mahieu wordt het hoofd van de nieuwe divisie, Frédéric Funck neemt de operationele ont

Michael Page, dat meer dan 60 consultants telt in ons land en vestigingen heeft in Brussel en Antwerpen, breidt zijn serviceaanbod uit naar Human Resources. De nieuwe divisie zal zich volop toespitsen op de gespecialiseerde werving van professionals in HR.

Aan het hoofd van de nieuwe HR-divisie komt Fabrice Mahieu (34). Hij is eveneens verantwoordelijk voor de divisie Finance (onbepaalde duur en interim management) voor de kantoren in Brussel en Antwerpen. Mahieu is handelsingenieur (Universiteit Mons) en startte zijn carrière in audit bij Deloitte. In 2003 maakte hij zijn intrede bij Michael Page nadat hij verantwoordelijke functies bekleedde in audit, financieel beheer en rekrutering. Hij nam deel aan de lancering van de Michael Page-groep in België en werd na een jaar benoemd tot verantwoordelijke van de Finance-divisie.


Frédéric Funck (31) zal instaan voor de operationele ontwikkeling van de divisie. Hij is licentiaat in de Financiële en Handelswetenschappen (Ichec Brussels Management School), met specialisatie in human potential management. Na zijn studies werd hij financieel controleur bij Renault Trucks, waar hij na een jaar opklom tot Head of Business Control. In 2004 besloot Funck zelfstandig te worden. Hij richtte Cooking Corner op met collega-oud-studenten van de Ichec-school en begaf zich met dit cateringbedrijf op de evenementenmarkt. Na zes jaar professionele ervaring in management en HR  ging hij in 2006 bij Michael Page aan de slag. Momenteel volgt hij aanvullende opleidingen over de ontwikkeling van het menselijk kapitaal in het bedrijf.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen