< Terug naar overzicht

Ex-VRT Hugo De Vreese onder dak bij Randstad HR Consulting

Hugo De Vreese, de gewezen directeur Human Resources & Facility Management van de VRT, snijdt een nieuwe carrière aan bij Randstad.

Als HR Managing Consultant in de afdeling HR Consulting zal Hugo De Vreese (48) vooral zijn HR-expertise ter beschikking stellen van bedrijven. Hij zal ook een actieve rol spelen in “het in de markt zetten van een innoverende, pragmatische HR-aanpak, met veel aandacht voor het menselijk aspect”.

Vanaf 1998 was Hugo De Vreese directeur Human Resources & Facility Management bij VRT. Eind 2006 verliet hij na Tony Mary en Aimé Van Hecke de openbare omroep. De Vreese studeerde Bedrijfseconomie in Gent en behaalde daarna een master Internal Auditing aan de UFSIA Management School. Hij startte zijn carrière als assistent aan de Universiteit Gent. Na drie jaar begon hij aan een lange loopbaan bij de VRT. Hij startte er als accountant in 1983 en doorliep vervolgens nog talrijke andere functies waaronder interne auditor, directeur Interne Audits, afgevaardigd bestuurder VRT Pensioenfonds statutair personeel, directeur HR en afgevaardigd bestuurder VRT Pensioenfonds contractueel personeel. De afgelopen zeven jaar was hij directeur HR & Facility Management en lid van het directiecomité. De Vreese had een aanzienlijk aandeel in de hervormingen bij de openbare omroep.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen