< Terug naar overzicht

Evy Meirsman promoveert bij Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Na drie jaar als HR-assistent Loonverwerking en Sociale Wetgeving bij het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, groeit Evy Meirsman er door tot personeelsverantwoordelijke.

Evy Meirsman (28) is sinds december 2009 eindverantwoordelijke voor de personeelszaken bij het eengemaakt kraanbedrijf van het Havenbedrijf Antwerpen. Ze vervult in die functie de rollen van vertrouwenspersoon, bureauhoofd en administratief coördinator. Ze heeft een brugfunctie naar de centrale personeelsdienst van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen. Verder staat ze in voor de opmaak van het personeelsbehoeftenplan, de opvolging en controle op dagelijkse personeelsadministratie en ondersteunt ze het bedrijfshoofd.
Meirsman studeerde in 2003 af aan de Hogeschool Antwerpen als maatschappelijk assistent gespecialiseerd in Personeelswerk. Onmiddellijk na haar studies ging ze aan de slag als dossierbeheerder bij Sodiwe (loonverwerking, opmaak sociale documenten, verstrekken van sociaaljuridisch advies). In 2004 trok ze naar het ACV. Ze zou er twee jaar werken als dienstverlener, waarbij ze werkloosheidsdossiers en pestdossiers opmaakte, sociaaljuridische informatie verstrekte en contacten met werkgevers en werknemers verzorgde.
In juli 2006 werd Meirsman HR-assistent Loonverwerking en Sociale Wetgeving bij het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen. Ze stond in voor de loonverwerking, de organisatie en verslaggeving van de basisoverlegcomités, maakte sociale documenten op en deed projectwerk rond leeftijdsbewust personeelsbeleid, gezond roosteren, overuren etc.
In haar nieuwe functie als personeelsverantwoordelijke van het kraanbedrijf beschikt ze nu over een uitgebreid takenpakket met meer verantwoordelijkheden, waarbij ze toch ook dichter bij de werkvloer staat.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen