< Terug naar overzicht

Evelyn Derycke nieuwe Chief People Officer bij Carya Group

Sinds begin mei is Evelyn Derycke Chief People Officer bij IT-servicespecialist Carya Group. Ze zal de dynamische kmo op HR-gebied mee klaarstomen voor verdere groei.

Evelyn Derycke (43) studeerde in 1997 af als gegradueerde in de Psychologie aan de Lessius Hogeschool. De eerste 10 jaar van haar carrière was ze actief bij View Interim (het huidige Synergie), waar ze een ruime ervaring als recruiter en peoplemanager kon opdoen, eerst als uitzendconsulente, daarna als officemanager en later als regiomanager.

In 2006 stond Derycke mee aan de basis van een nieuw bedrijf, Focus Interim. Toen ze de onderneming in 2014 verliet, was die al uitgegroeid tot een organisatie met vijf kantoren. Vervolgens ging ze aan de slag als HR-consultant bij Avalue, waar ze het dienstenpakket mee uitbouwde en zorgde voor HR-ondersteuning van kmo-bedrijven.

Sinds vorige maand is de psychologe Chief People Officer bij Carya Group. Ze zal deze dynamische kmo mee klaarstomen voor verdere groei door het optimaliseren en ontwikkelen van HR-processen. Daarnaast zal ze inzetten op de begeleiding en coaching van zelfsturende teams. Carya Group is al meer dan 10 jaar actief als IT-servicespecialist binnen de automotive-sector. De organisatie, met hoofdkantoor in Puurs in Klein-Brabant, telt meer dan 75 medewerkers.

Evelyn Derycke over haar nieuwe carrièrewending: “Mijn motivatie om bij Carya aan boord te komen, is de uitdaging om een sterk groeiende organisatie, met een kapitaal aan gedreven medewerkers, mee verder te laten ontwikkelen. De bedrijfscultuur en werksfeer voelen zeer juist aan, en mijn doelstelling is dan ook om binnen deze bestaande cultuur en organisatie het personeelsbeleid verder te ontwikkelen, zodat deze het bedrijf mee ondersteunt in de verdere groei.”

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen