< Terug naar overzicht

Evelien Kippers adviseur organisatieontwikkeling bij Agentschap voor Overheidspersoneel

Evelien Kippers is sinds augustus 2012 adviseur organisatieontwikkeling bij het Agentschap voor Overheidspersoneel, afdeling advies- en dienstverlening van de Vlaamse overheid.

Evelien Kippers (29) behaalde in 2005 aan de KU Leuven een master Sociologie, specialisatie Arbeids- en Organisatiesociologie. In 2008 behaalde ze een master-na-master Quantitative Analysis in Social Sciences aan de KU Brussel. Een jaar later volgde ze aan de Ehsal Management School een aanvullende module ‘Intensieve basiscursus Sociaal Recht’ en in 2009-2010 het postuniversitair programma Human Resources Management.

Kippers startte in 2005 haar carrière als junior wetenschappelijk onderzoeker aan het Hoger Instituut voor de Arbeid (HIVA) van de KU Leuven. Ze deed er onderzoek naar oudere werknemers in kmo’s en outplacementtrajecten. In 2006 ging ze aan de slag als assistent en doctoraatsstudent aan het Centrum voor Sociologisch Onderzoek van de KU Leuven. In januari 2009 stapte Kippers over naar de HUBrussel (HUB) als HR-medewerker.

Sinds augustus 2012 is Kippers adviseur organisatieontwikkeling bij het Agentschap voor Overheidspersoneel van de Vlaamse overheid.

“De focus op het thema van organisatieontwikkeling trok mij aan in de functie. Gedurende mijn loopbaan was de rode draad steeds het thema ‘arbeid en organisatie’. Mijn interesse hiervoor is groot. Maar ook de brede scope van de functie spreekt me aan. Dit garandeert veel leermogelijkheden. Ten slotte heeft ook de mogelijkheid ‘anders te werken’ en te telewerken mij aangetrokken. Ik geloof sterk in deze voor mens en milieu duurzame manier van werken, maar had nog niet het genoegen volgens dit principe te kunnen werken”, vertelt Kippers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen