< Terug naar overzicht

Eve Sermon en Nick Van Uffelen naar Imec

Onderzoekscentrum Imec heeft zijn HR-team uitgebreid met twee nieuwe HR-businesspartners: Eve Sermon en Nick Van Uffelen.

Beide HR-businesspartners zullen de strategie van Imec ondersteunen door mee te werken aan de implementatie van het vernieuwde HR-beleid en ondersteuning te bieden in een breed gamma van HR-domeinen, gaande van workforce planning, performance management, compensation & benefits tot talent & career management.

Eve Sermon (32), licenciate Oost-Europese Talen en Culturen van opleiding, startte haar loopbaan in HR bij Hunstman (Europe). Na 5,5 jaar ruilde ze haar rol van HR-coördinator in voor de positie van HR-manager bij het marktonderzoeksbureau Significant GfK. Gedurende twee jaar werkte ze bij deze kmo aan een geïntegreerd HR-beleid, waarbij ze competentiemanagement introduceerde, het loonbeleid hertekende en het evaluatieproces naar performance management stuurde.

Nick Van Uffelen (30) studeerde Internationale Politiek aan de Universiteit Antwerpen en vervolledigde zijn studies met een postgraduaat in Management aan de UAMS. Hij heeft zes jaar ervaring als consultant bij HayGroup, waar hij zich voornamelijk toelegde op classificatie en remuneratie, in het bijzonder voor de chemische sector en top executive functies. In 2004 werkte hij een jaar als accountmanager voor HayGroup in Londen. Na zijn loopbaan bij HayGroup was hij actief als compensation and benefits manager bij Euroclear.

Imec is Europa’s grootste onafhankelijke onderzoekscentrum op het gebied van micro- en nano-elektronica, nanotechnologie, ontwerpmethodes en technologieën voor ICT-systemen.


Geïnteresseerd in het HR-beleid bij Imec? Lees dan zeker HR Square nr.55 van mei 2008. Hubert De Neve, senior vice president HR, doet er het kennismanagement van kennisproducent Imec uit de doeken. Nog geen abonnement? Meer info via bert@hrsquare.be of tel. 053/60.56.75.


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen