< Terug naar overzicht

Esther de Groot en Annemie Melis treden toe tot management Quintessence

Quintessence Consulting neemt Esther de Groot en Annemie Melis op in het directiecomité. De dames worden respectievelijk consulting resources manager en HR & administration manager.

Esther de Groot (30) wordt als consulting resources manager eindverantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van de consultancy-activiteiten voor alle Quintessence-vestigingen. De Groot is licentiaat in de Arbeids- en Organisatiepsychologie (VUB). Ze startte haar carrière bij Quintessence als consultant in competentieassessment (potentieelinschatting met de assessment center methode) en groeide door tot projectmanager, business developer en teamcoördinator. Sinds 2001 is ze assistente aan de faculteit Psychologie van de VUB.

Annemie Melis (36) wordt de nieuwe HR & administration manager. Ze begon haar loopbaan als wetenschappelijk medewerkster aan de vakgroep Cognitieve en Fysiologische Psychologie van de VUB. Melis verrichtte onderzoek naar de processen van impliciet leren en de invloed van leeftijd daarop en verzorgde hoorcolleges en practica. In 2002 zette ze de stap naar Quintessence als R&D-consultant, verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van onderzoeksgegevens. Later werd ze projectmanager met eindverantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van simulaties en HR-instrumenten in competentiemanagement. Voortaan is Melis eindverantwoordelijke voor alle HR-activiteiten (werving en selectie, competentiemanagement) en administratieve aangelegenheden. Quintessence Consulting heeft kantoren in Brussel en Antwerpen en telt 40 medewerkers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen