< Terug naar overzicht

Essensys breidt team uit

Essensys, het vroegere E&Y Executive Temporary Management, heeft zijn team van senior advisors gevoelig uitgebreid. Vier nieuwe krachten zijn gestart bij de marktleider van tijdelijke managementopdrachten.

Patrick L’Hoest is al meer dan 20 jaar actief in de ICT-sector. Hij was onder meer business unit manager bij EMG Computer Leasing & Brokerage (nu ING Computer Leasing), director Business Development en Vice-President Group Development bij OnSite (ICT-services), Vice-President M&A bij de groep Ausy (ICT-services, Frankrijk) en afgevaardigd bestuurder van Ausy Belgium en Luxemburg.

Peggy Van Sumere (42) studeerde Germaanse Filologie en vulde haar diploma aan met een bachelor in bank, beurs en financiën en een master class in B2B-marketing aan de Vlerick School. Ze had er een carrière in het onderwijs en de banksector opzitten toen ze voor het executive search-kantoor Fontaine-Archer-Vandevoorde regional manager werd. De voorbije vijfenhalf jaar was Van Sumere sales director bij Ernst &Young. Bij Essensys zal ze zich toeleggen op de domeinen finance, HR en sales & marketing.

Tony Geudens (52) werkte meer dan dertig jaar in de logistieke wereld. Hij was onder meer gedelegeerd bestuurder bij Belgian Pakhoed, vice-president bij Vopak Logistic Services (Nederland) en vice-president bij Logiflow. De jongste tijd was Geudens actief als managementconsultant en interim manager.

Chris Tempels (41) studeerde Economische Wetenschappen aan de Universiteit Gent en behaalde een speciale licentie aan de Vlerick Leuven Gent Management School. Hij was achtereenvolgens extern auditor bij Grant Thornton en internal audit manager bij VFCorporate. De afgelopen tien jaar bekleedde hij verschillende directiefuncties als CFO bij zowel productie- als servicebedrijven. Bij Essensys neemt hij de regio’s Oost-en West-Vlaanderen onder zijn hoede.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen