< Terug naar overzicht

Erwin van Iersel nieuwe country manager Benelux bij Adecco

Op 1 juli 2007 wordt Erwin van Iersel de nieuwe country manager van Adecco Benelux. In die functie staat hij in voor het algemene management en de ontwikkeling van Adecco’s activiteiten in Nederland, België en Luxemburg. Hij neemt het roer over van

Erwin van Iersel (44) is momenteel chief operating officer van Adecco Benelux. Hij speelde een cruciale rol bij de invoering van de strategische focus op specialisatie en bij de uitbouw van professional staffing. Hij legde zich toe op het ontwikkelen van nieuwe HR-diensten en een organisatie op basis van een servicestructuur en specialisaties. In zijn nieuwe functie zal hij verantwoordelijk worden voor Adecco’s activiteiten in Nederland, België en Luxemburg.

Van Iersel ging in 2006 aan de slag bij Adecco Benelux als chief operating officer. Hij is al sinds 1989 actief in de uitzend- en HR-dienstensector en bekleedde managementfuncties bij de Nederlandse uitzendbedrijven Start en USG People. Bij Start Uitzendbureau klom hij op van vestigingsmanager over districtsmanager Brabant tot regiodirecteur Oost-Nederland om uiteindelijk na tien jaar dienst algemeen directeur te worden van de holding Start Nederland. In 2003 werd hij executive vice-president bij USG. Hij overzag er verschillende activiteiten en diensten in onder meer Nederland, België en Italië. Hij was toen ook een lid van het group executive committee van United Services Group (Unique, Start en Solvus). Van Iersel begon zijn carrière in 1984 als officier bij de Koninklijke Luchtmacht in Nederland. Hij behaalde een diploma in Bedrijfskunde aan de Hogeschool Bedrijfskunde in Nederland en is houder van een MBA.

Het is nog niet bekend waar de professionele wegen van Mark De Smedt heen leiden.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen