< Terug naar overzicht

Erik van Wiele senior consultant bij Cipers

Erik van Wiele gaat als senior consultant aan de slag bij Cipers Training en Coaching. Hij zal zich toeleggen op het trainen en begeleiden van personen met een leidinggevende verantwoordelijkheid.

Zijn persoonlijke missie is mensen coachen met de bedoeling hen expert te laten worden in interpersoonlijke communicatie, zodat ze betere professionele en persoonlijke resultaten boeken. Van Wiele (54) is bij Cipers bovendien verantwoordelijk voor de organisatie van het Management Performance Program, dat elke persoonsgebonden situatie behandelt waarmee een leidinggevende geconfronteerd kan worden. Daarnaast stelt hij zijn expertise ter beschikking van iedereen die betrokken is bij de b-to-b verkoop.
Van Wiele deed ervaring op als sales manager bij verschillende bedrijven. Hij werkte onder meer vijf jaar bij SCA Packaging, zeven jaar bij Group Smurfit en zes jaar bij Group Otor. Voor zijn overstap naar Cipers was hij actief als international sales manager bij Domo, de producent van vloerbekleding en hoogwaardige tapijt- en textielgarens.
Erik Van Wiele is economisch en commercieel geschoold en volgde ook verschillende managements- en verkoopsopleidingen in Belgiƫ en Frankrijk.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen