< Terug naar overzicht

Erik Van den Branden Group HR Director bij Vente-Exclusive.com

Sinds 1 februari is Erik Van den Branden Group HR Director bij Vente-Exclusive.com, de grootste speler in online-flashsales van mode en lifestyleartikelen in de Benelux en meteen ook de belangrijkste Belgische werkgever in e-commerce.

Na zijn masterstudies Handelswetenschappen aan de UHasselt, startte Erik Van den Branden in 1988 bij Deloitte. Hij werkte er 11 jaar als auditor en ruilde in 1999 zijn auditfunctie in voor de rol van HR Director voor België. In 2007 werd hij er Director of HR Shared Services. In 2010 haalde PwC hem aan boord, waar hij tot 2016 de functie van HR Director vervulde.

Bij Vente Exclusive.com, zal Erik Van den Branden de HR-activiteiten binnen de groep aansturen. Het e-commercebedrijf, dat momenteel meer dan 300 medewerkers telt in België en Nederland, staat voor een verdere professionalisering van het HR-beleid. De exponentiële groei (vorig jaar alleen al nam de omzet toe met meer dan 50 procent) en de internationale expansie van de groep, door onder meer de integratie van Duitsland en Denemarken, vormen zijn grote uitdagingen.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen