< Terug naar overzicht

Eric Sergeant HR-directeur Benelux bij Messer Group

Sedert begin oktober neemt Eric Sergeant de functie waar van HR-directeur Benelux en HR-coördinator West-Europa bij de Duitse Messer Group (industriële gassen).

Eric Sergeant (43) studeerde af als sociaal-cultureel werker in 1986. Hij startte zijn carrière in HR als personeelspionier bij VTM. In de functie van HR-manager werkte hij achtereenvolgens voor NVSM, Canal+, KPN Orange en Henkel-Ecolab. Tussen 2002 en 2005 was Sergeant HR-manager bij Bosch-Rexroth. In 2006 stapte hij over naar de consultancy en ging hij aan de slag bij Mercer. Opnieuw in de functie van HR-manager was hij er verantwoordelijk voor het HR-management voor België en voor een bedrijfseenheid doorheen de Benelux. Tot zijn verantwoordelijkheden behoorden onder meer beloning, prestatiemanagement, change management, sociale onderhandelingen en personeelsontwikkeling.

Van Messer kreeg Sergeant de opdracht om de organisatie, over de landsgrenzen heen, en door middel van een transparant en prestatiegedreven personeelsbeleid te begeleiden in haar streven naar vooruitgang.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen