< Terug naar overzicht

Eric Bruyninckx, interim HR Director bij Manpower

Eric Bruyninckx heeft het directiecomité van Manpower Belgium vervoegd als interim-manager, in de hoedanigheid van HR Director.

Eric Bruyninckx is volgens Manpower op ‘executive level’ een expert in change management. Bij de HR-dienstverlener zal hij het directiecomité begeleiden bij hun strategie in het beheer van human resources. Dit beheer is gebaseerd op twee pijlers, enerzijds de prestaties van de medewerkers en de teams, en anderzijds de persoonlijke ontwikkeling.
“De bedoeling is om iedereen in het bedrijf de kans te geven om zich aan te passen aan nieuwe uitdagingen, nieuwe technologieën, en de evoluties in de maatschappij. Met het business plan, de competenties van het personeel en de procedures van de verschillende business units, zal Eric Bruyninckx een HR-politiek implementeren die ‘business solution oriented’ is. Hierbij houdt hij rekening met de verschillende business units die Manpower telt”, klinkt het.
Eric Bruyninckx leidde al verschillende opdrachten in Europa, en dit in verschillende sectoren, met name Nationale Defensie, Digital Equipment (IT), JV Himont-Statoil (petrochemie), Fortis-AG1824 (bank-verzekering), Belgacom (telecom), Borealis (petrochemie), Quick Restaurants Europa (horeca), ABX Logistics Worldwide (logistiek), La Lorraine Bakery Group (voeding), Nicols (productie), Bayer België (pharma, chemie).

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen