< Terug naar overzicht

Eric Borrenbergen als senior vice-president naar Boyden

Eric Borrenbergen heeft voedingsgroep Puratos, waar hij Group Human Resources Director was, verlaten. Hij is nu senior vice-president bij het Belgische kantoor van Boyden International Executive Search.

In april werd jurist en doorgewinterde HR-directeur Eric Borrenbergen senior vice-president bij het Belgische filiaal van Boyden International Executive Search. Dat netwerk telt 70 kantoren in meer dan 40 landen in de vijf continenten. De groep zorgt ook voor bijstand bij bestuurdersmandaten, evaluatie, interim-management, successieplanning en HR-adviesdiensten.

Borrenbergen, die zijn master in de Rechten behaalde aan de VUB en nu in Antwerpen woont, kan terugblikken op meer dan 25 jaar ervaring als bedrijfsjurist en HR-directeur. Tot april was hij lid van de directieraad en Group Human Resources Director bij Puratos Group, de Belgische wereldleider in voedingsingrediënten voor de bakkerij-, snoep- en chocoladesector.

Voordien was hij Group Human Resources Director van de Belgische voedingsreus Vandemoortele, secretary general van de Zwitserse farmacie- en chemiegroep Sandoz in België en vice-president secretary general van Continental Foods, een Europese divisie van de Amerikaanse multinational Campbell Soup.

Bij Boyden zal Borrenbergen zich focussen op executive search voor de industrie in het algemeen en in het bijzonder voor HRM, juristen en management. Ook de sectoren van de voedingsingrediënten en consumentengoederen hebben een streepje voor, wat niet mag verwonderen met zijn ervaring.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen