< Terug naar overzicht

Els Van Keymeulen Vlaamse HR-Ambassadeur 2011

Els Van Keymeulen, HR-manager bij Schoenen Torfs, is verkozen tot Vlaams HR-Ambassadeur 2011. Ze kreeg de trofee uitgereikt uit handen van professor Dirk Buyens.

In de jury die de HR-Ambassadeur verkiest, zetelen afgevaardigden van de partners van het event, van de beroepsverenigingen, de academische wereld en de HR-vaktijdschriften. Om genomineerd en verkozen te worden, kijken de juryleden onder andere naar de waardegedrevenheid, de visie, het bedrijfsimago en de bereidheid tot delen.

Dit jaar sleepte Els Van Keymeulen, HR-manager bij Schoenen Torfs, de award in de wacht. Bij de eindjurering bleven heel wat bijzondere punten hangen: de keuze voor het creëren van een toegevoegde waarde aan het persoonlijk geluk van de medewerker; financieel succes en status ondergeschikt maken aan persoonlijke groei, zelfontwikkeling en het leveren van een bijdrage aan de samenleving door het formuleren van doelen voor (potentiële) werknemers en de organisatie als geheel.

Het HR beleid ondersteunt dit met zes pijlers: employer branding (W&S), ontwikkelingsmanagement, interne communicatie & events, salariëring & kostenbeheer en sales coaching.

Daarnaast prijst de jury ook het streven naar authenticiteit door het hanteren van waarden zoals warmte/contact, zorg, familiegevoel/teamspirit en fun. Het aanbieden van het hapiness-programma is het recentste initiatief van Schoenen Torfs.

De andere nominaties waren voor Astrid De Lathauwer (ten persoonlijke titel) en ONSemiconductor (Filip Claeys, HR-manager Operations en Carolina De Landsheer, Senior HR-manager West-Europa).

Het Gala van de HR-Ambassadeurs wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd. Els Van Keymeulen volgt hiermee VDAB-topman Fons Leroy op.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen