< Terug naar overzicht

Els Demesmaeker richt Amazo op

Els Demesmaeker heeft Amazo opgericht. Met Amazo biedt ze personal coaching aan in leiderschap, management, communicatie en persoonlijke groei.

Els Demesmaeker (38), arbeidspsycholoog, startte haar loopbaan bij Canon Benelux als trainingmanager. Vervolgens werd ze door Microsoft Belgium aangetrokken als HR-manager. Daar bouwde ze gedurende vijf jaar het HR-beleid uit voor de Belgische vestiging en introduceerde ze leadershipprogramma’s. De afgelopen vijf jaar werkte ze als personal coach en consultant bij Quintessence Consulting, waar ze kaderleden en directies van verschillende bedrijven begeleidde. Ze volgde een vierjarige opleiding als gestalttherapeut/coach en bouwde haar privépraktijk als lifecoach uit.

Demesmaeker startte met Amazo vanuit de wens om haar ervaring als psycholoog en gestalt-psychotherapeut en haar ervaring in het bedrijfsleven te verenigen. Amazo werkt samen met HR-managers die een partner zoeken om het talent in hun organisatie te ontwikkelen. Doelgroep is middenkader, management en directie.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen