< Terug naar overzicht

Els Aelbrecht en Michel Jacquery nemen nieuwe HR-rol op bij Manpower Belgium

Manpower benoemde Els Aelbrecht tot HR & Internal Communication Manager van Manpower Belgium. Michel Jacquery wordt HR Manager Contractors van Manpower HR Solutions.

Els Aelbrecht (37) is licentiate in de Romaanse Filologie (KU Leuven) en heeft ook een postgraduaat Media- en Informatiewetenschappen. Ze begon haar carrière bij Lease Concept, waar ze gedurende twee jaar een commerciële functie uitoefende. Ze stapte over naar de uitzendsector in 1995, waar ze in verschillende commerciële functies uitoefende.

In 2004 kwam Aelbrecht terecht bij Manpower, als area manager Oost-Vlaanderen. In 2005 trad ze toe tot het directiecomité en werd ze Sales & Operations Manager Specialties, verantwoordelijk voor de uitbreiding van het netwerk van specialisatieagentschappen. Ze legde bovendien de fundamenten voor de lancering van het nieuwe merk Manpower Professional.

Manpower telt vandaag in België meer dan 450 medewerkers. Els Aelbrecht zal de klemtoon leggen op de verdere ontwikkeling van vaardigheden en potentieel, maar ook op de optimalisering van de interne communicatie.

De vorige HR-manager (sinds 2002) van Manpower, Michel Jacquery (45), blijft in het huis en wordt HR-manager Contractors van Manpower HR Solutions, gespecialiseerd in het in- en outsourcen van projecten. Deze divisie kent een sterke groei en telt meer dan 300 medewerkers. Met deze nieuwe functie wil Manpower een specifieke HR-politiek uitwerken voor zijn specialisten on site.


 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen