< Terug naar overzicht

Ellen Vanvlasselaer van Ormit naar Clearfinance

Ellen Vanvlasselaer verlaat na anderhalf jaar Ormit. Sinds 1 april 2010 is ze aan de slag als Business Development Manager bij Clearfinance.

Na vijf jaar aan de Leuvense balie als advocate maakte Ellen Vanvlasselaer (33) de overstap naar HRM. Ze ging aan de slag als consultant werving en selectie bij YER. Ze specialiseerde er zich in sales & marketing en HR-profielen.

Na drie jaar stapte ze over naar Ormit, waar ze het klantennetwerk uitbreidde als Business Relations Manager. “Ik knoopte er nieuwe commerciële relaties aan in grote en complexe organisaties die nood hadden aan management development”, legt Vanvlasselaar uit.

Bij Clearfinance ligt de focus nu op business development. “Ik help mee Clearfinance te positioneren als personeels- en adviesverlenende partner in financiën bij uitstek”, aldus Vanvlasselaer. “Ik steun bedrijven bij het optimaliseren van hun financiële functies, zowel in een tijdelijke context, als in vast verband. Ik zoek bedrijven die hulp nodig hebben in financiën op het vlak van staffing, sourcing, service, solutions & search. ” Clearfinance heeft zijn kantoren in Wilrijk.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen