< Terug naar overzicht

Elke Jorens volgt Veronique Brasseur op bij Microsoft Belux.

Elke Jorens is de nieuwe HR-manager bij Microsoft Belux. Ze volgt er Veronique Brasseur op die enkele maanden geleden het bedrijf verliet.

Elke Jorens werkte de afgelopen 16 jaar bij Accenture. Ze startte er in 1990 als consultant en werd er negen jaar later benoemd tot HR-manager. In die hoedanigheid leidde ze onder andere de rekrutering in België en Frankrijk. Elke Jorens behaalde het diploma van handelsingenieur aan de Solvay Business School (VUB).

“Elke brengt zowel haar HR- als business-ervaring naar Microsoft, en daar zijn we ontzettend blij mee”, zegt Bruno Segers, algemeen directeur van Microsoft België en Luxemburg. “Ze staat bekend als iemand die erg resultaatgericht is en toch oog heeft voor de waarden van het bedrijf waarvoor ze werkt. Dat is precies het profiel van de persoon aan wie wij het HR-beleid van Microsoft willen toevertrouwen.”

Een van de eerste uitdagingen waarvoor de nieuwe manager komt te staan is het rekruteren op korte termijn van een dertigtal nieuwe medewerkers, die de sterke groei van het bedrijf mee moeten ondersteunen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen