< Terug naar overzicht

Elfriede Neels bij Quintessence

Elfriede Neels start als HR-consultant-projectmanager bij Quintessence Consulting. Daar neemt zij een actieve rol op bij de realisatie van projecten bij klanten binnen het domein van performance- en competentiemanagement.

Elfriede Neels (31) is sociologe met bijkomende specialisaties in sociale wetgeving en HRM. Zij werkte verscheidene jaren voor Accenture op het businessluik van een aantal grote projecten in verschillende sectoren. De jongste periode was ze actief bij Xedis, een jong consultingbureau in de IT-branche. Ze nam daar de rol op van interne
HR-verantwoordelijke en ze werkte daarnaast ook aan een groot project bij Electrabel in het kader van de liberalisatie van de energiemarkt in Belgiƫ.
Bij Quintessence neemt Neels het projectmanagement voor haar rekening. Dit betekent onder meer het opstellen van een competentiewoordenboek of -raamwerk op maat de klant, het definiƫren van de vereiste competenties en prestatie-indicatoren, het evalueren van de competenties via assessmenttechnieken en het gericht ontwikkelen van competenties via trainingen of workshops.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen