< Terug naar overzicht

Eddy De Munter HR-manager Johnson Controls Automotive

Op 1 juli start Eddy De Munter als HR-manager bij Johnson Controls Automotive in Assenede. Hij volgt er Koen Verscheure op, die overstapte naar Wever & Ducré.

Eddy De Munter (47) werkte de afgelopen negen jaar als manager Compensation & Benefits and HR Shared Services bij mediagroep Corelio, naast uitgever van onder andere De Standaard en Jobat, ook één van de grootste drukkerijen in België. Voordien was hij gedurende twaalf jaar actief in verschillende HR-functies bij General Electric Power Controls in Gent.

Bij Johnson Controls Automotive in Assenede zet De Munter het HR-beleid uit voor zo’n 650 werknemers. De uitdagingen van De Munter liggen vooral op het terrein van de verdere integratie van de vestiging in Assenede en de uitbouw van een operationeel best-in-class en mensgericht HR-beleid. “In die context worden van mij de lancering van nieuwe initiatieven verwacht ter versterking van het imago als employer of choice en ter bevordering van een gezonde en aangename werksfeer op alle niveaus. En het behoud van een goed sociaal klimaat in het bedrijf binnen een sector onder druk”, zegt De Munter.

Johnson Controls Automotive Experience produceert autozittingen, instrumentenpanelen, deurpanelen, rolbeugelsystemen, vloerconsoles en geïntegreerde interieurelektronica. In België zijn Volvo, Ford en Opel de grootste klanten. Johnson Controls heeft wereldwijd 150.000 werknemers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen