< Terug naar overzicht

Eddy Claes van Carrefour naar Kruidvat Belgie

Bij Kruidvat Belgie neemt Eddy Claes de functie van HR-manager over van Ann Vangerven, die de firma verliet. Claes vertrekt daarvoor bij Carrefour.

Eddy Claes (48) startte zijn carrière met een technische job bij Philips, gaf enkele jaren les in het technisch secundair onderwijs en keerde later opnieuw naar de stal. Hij nam een baan op als shiftleader en later als opleidingsanalist bij Philips Industrial Activities. Claes genoot een technische opleiding maar kon dankzij constante bijscholing zijn professionele carrière een totaal andere wending geven. Hij werd HR-manager voor de arbeiders bij Philips Matsushita Battery Corporation, nadien HR-coördinator/technical training coördinator bij Duracell Batteries en HR-manager bij Agglo.

Ervaring in de distributiesector deed Eddy Claes eerder op bij Carrefour, waar hij als regionaal HR-manager verantwoordelijk was voor de opvolging van aanwerving tot uitstroom van het personeel van acht hypermarkten, ongeveer 1400 medewerkers in totaal. Claes zal in zijn nieuwste functie een sterk personeelsbeleid op poten zetten dat volledig is afgestemd op de nieuwe structuur van de AS Watson Group, waartoe Kruidvat behoort.


 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen