< Terug naar overzicht

Econocom stelt Sébastien Musset aan als algemeen directeur voor HR en interne communicatie

Sébastien Musset gaat bij Econocom Group aan de slag als algemeen directeur HR en lid van de raad van bestuur. Hij zal verantwoordelijk zijn voor HR en interne communicatie & events om de groep te ondersteunen in zijn transformatie en het behalen van de strategische ambities.

Sébastien Musset moet van Econocom de ‘Digital Employer of Choice’ maken in alle landen waar de groep actief is. Econocom wil met deze aanstelling de vooraanstaande en meest innovatieve speler worden op het vlak van werkgever-werknemerrelaties. Dat wil de groep doen door toekomstgerichte HR, talentmanagement, interne communicatie en events te ontwikkelen.

Sébastien Musset (36) studeerde af aan de Ecole Centrale de Paris. Hij deed de voorbije vijftien jaar heel wat ervaring op in het transformeren van organisaties en bedrijfsculturen binnen verschillende bedrijven, zoals AGF-Allianz, Crédit Agricole, SCOR en Exane/BNP Paribas.

Econocom ontwerpt, financiert en begeleidt de digitale transformatie van bedrijven. De organisatie heeft meer dan 9000 medewerkers en is actief in 19 landen. Het heeft een geconsolideerde omzet van meer dan 2,3 miljard euro.

Bron: Econocom (econocom.be)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen