< Terug naar overzicht

Dominique Siplet marketingverantwoordelijke Partena

Dominique Siplet, tot voor kort projectleider bij Sociaal Secretariaat Partena, krijgt de leiding van de afdeling marketing. Henk Fockeday verlaat de firma.

Dominique Siplet (41) bezit een diploma Economische Wetenschappen, is master in Business Communications en deed stevige marketingervaring op bij ondernemingen als Coca-Cola en The Walt Disney Company. De afgelopen vijf jaar werkte ze bij The House of Marketing als senior consultant. In deze functie was ze verantwoordelijk voor marketingprojecten (segmentatie, pricing en positionering) en business development (channel management, sales effectiveness, process management), voornamelijk in B2B, in de ICT- en de dienstensector.

Sinds september 2006 was Siplet projectleider bij het Sociaal Secreteriaat Partena. Ze ontfermde zich over de klantenrelaties en werkte mee aan diverse marketingprojecten. Als verantwoordelijke van de marketing zal zij instaan voor de continuïteit van de positionering en de naamsbekendheid en concreet bijdragen tot de groeistrategie van het sociaal secretariaat.

Siplet neemt de marketingleiding over van Henk Fockeday. Hij vertrok naar De Nieuwe Media Groep om er algemeen directeur te worden.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen