< Terug naar overzicht

Dominique Mulliez is HR-manager Europe bij Metagenics Belgium

Dominique Mulliez is sinds begin 2012 HR-manager Europe bij Metagenics Belgium, gespecialiseerd in de productie en distributie van voedingssupplementen voor de professionele markt.

Dominique Mulliez (36) behaalde een master in Rechten aan de KU Leuven en master na master in Sociaal Recht aan de ULB. In september 2000 startte ze haar carrière als advocaat gespecialiseerd in sociaal recht bij CMS Debacker. in 2006 maakte ze de overstap naar Daikin Europe, als manager van het HR-departement Social Administration & Legal Affairs. Ze was er onder andere verantwoordelijk voor de payroll, employee benefits, het sociaal-juridische luik, expats en inpats en internationale tewerkstelling, zowel voor België als voor EMEA.

Sinds januari 2012 is Mulliez HR-manager Europe bij Metagenics Belgium, een onderdeel van de internationale Metagenics-groep, gespecialiseerd in de productie en distributie van voedingssupplementen voor de professionele markt.

“De uitdaging om HR uit te bouwen in een groeiend bedrijf met een nationaal en een internationaal karakter en dat in interessante sector heeft me voor Metagenics doen kiezen”, zegt Mulliez.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen