< Terug naar overzicht

Ditke Van Goethem HR-coördinator bij TelelinQ

Ditke Van Goethem is de nieuwe HR-coördinator bij TelelinQ, waar ze zich onder meer zal toespitsen op rekrutering.

Ditke Van Goethem (32) studeerde in 2002 aan de VUB af als licentiaat Communicatiewetenschappen. In 2006 behaalde ze eveneens aan de VUB haar aggregaat. Onlangs startte ze aan de Universiteit Antwerpen een postgraduaat Sociaal Recht.

Van Goethem startte haar carrière als communicatieverantwoordelijke van JDRF Center for Beta Cell Therapy in Diabetes, een onderzoekscentrum naar diabetes verbonden aan de VUB. In 2005 stapte ze over naar Metro en was er als journaliste onder andere verantwoordelijk voor de binnenlandse politieke berichtgeving.

Drie jaar later, in 2008, schakelde ze over van het interviewen van politici naar het interviewen van sollicitanten en werd ze HR-consultant bij Secretary Plus Management Support. In 2011 groeide ze door tot business-manager van het kantoor Mechelen/Sint-Niklaas om de activiteiten in de regio verder uit te bouwen en een team van vijf consultants te coachen.

Sinds 1 oktober 2012 is Van Goethem HR-coördinator bij TelelinQ. Haar verantwoordelijkheden als HR-coördinator bestaan onder meer uit het rekruteren van nieuwe medewerkers voor TelelinQ en de dochtermaatschappijen Newtel, Nextel, Siecom en Securipoint. TelelinQ is marktleider in het middelgroot bedrijfssegment van de telecominfrastructuur en telt 350 medewerkers.

“Mijn voorkeur ging vooral uit naar HR in plaats van naar sales, vandaar de overstap. De positieve werksfeer bij TelelinQ en de dochterbedrijven, maken ons voor veel kandidaten een aantrekkelijke werkgever. Toch blijft het voor sommige functies een moeilijke zoektocht naar passende profielen. Hiervoor creatieve oplossingen zoeken en de juiste kanalen aanspreken, zijn taken die ik met veel enthousiasme op mij zal nemen”, zegt Van Goethem.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen