< Terug naar overzicht

Dirk Van Mechelen HR Director Benelux ADT Fire & Security

Interim-HR-manager Dirk Van Mechelen heeft een nieuwe opdracht aangenomen bij ADT Fire & Security. Hij is de HR-verantwoordelijke voor de ruim 900 medewerkers van de firma in de Benelux.

Dirk Van Mechelen (47) is al tweeënhalf jaar actief als interim-HR-manager. Sinds augustus 2008 was hij HR Director bij Cebeo (distributie van elektrotechnisch materiaal). Hij zette het HRM uit voor een 600-tal medewerkers en was ook lid van het directieteam. Voordien was hij twaalf maanden Group HR-manager bij Domo Industries met inbegrip van de andere divisies.
Van 2005 tot 2007 was Van Mechelen actief bij Mazda Motor Logistics Europe in Willebroek. Hij werkte er anderhalf jaar als Manager HR en General Affairs. Hiervoor werkte hij vijf jaar als HR-manager voor Alcopa Car Distribution. Van 1997 tot 2000 werkte hij als manager Personeel en Organisatie bij boekendistributeur Libridis en daarvoor negen jaar bij SD Worx in verschillende functies (coördinator dienstverlening kmo, coördinator loonadministratie grote ondernemingen en technisch begeleider grote ondernemingen).
Van Mechelen is licentiaat in de Psychologie (KU Leuven), volgde Personeelsmanagement aan de Ufsia-Ipo Management School en volbracht tal van opleidingen rond HRM, management en organisatie aan de Open Universiteit Nederland. Hij is ook master in HRM (Vlerick Leuven Gent Management School).

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen