< Terug naar overzicht

Dirk Van Mechelen Group HR-manager Domo

Dirk Van Mechelen is de nieuwe Group HR-manager bij Domo Industries, producent van vinyl, tapijt en kunstgras. Hij zal voor de hele groep werken en de vestiging van Domo in Gent leiden.

Dirk Van Mechelen (45) nam in juli ontslag bij Mazda Motor Logistics Europe in Willebroek (zie HR Square De Week nr. 200). Hij werkte er anderhalf jaar als Manager HR en General Affairs. Hij besloot de samenwerking stop te zetten, omdat hij naar eigen zeggen vanuit de Europese directie te weinig ruimte kreeg om op lokaal vlak autonoom een creatief HR-beleid uit te bouwen.

Van Mechelen werkte voordien vijf jaar als HR-manager voor Alcopa Car Distribution. Hij was van 2000 tot 2003 werkzaam als manager Personeel en Organisatie bij boekendistributeur Libridis en negen jaar bij SD Worx in verschillende functies (coördinator dienstverlening kmo, coördinator loonadministratie grote ondernemingen en technisch begeleider grote ondernemingen).

Van Mechelen is licentiaat in de psychologie (KU Leuven), volgde personeelsmanagement aan de Ufsia-Ipo Management School en volbracht tal van opleidingen rond HRM, management en organisatie aan de Open Universiteit Nederland. Hij is ook master in HRM (Vlerick Leuven Gent Management School).

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen