< Terug naar overzicht

Dirk Supply wordt algemeen directeur van Acerta Sociaal Secretariaat

Op 1 april 2007 wordt Dirk Supply algemeen directeur van Acerta Sociaal Secretariaat. Ook Gratia Derde en Philippe Depaepe treden toe tot het directiecomité van de dienstengroep.

Dirk Supply (39) startte in juni 2002 als financieel directeur bij de Acerta Groep. Sinds januari 2004 combineerde hij deze functie met deze van directeur Human Resources. Supply was voorheen actief bij onder meer Electrolux en Bouygues waar hij verscheidene financiële functies bekleedde. Hij genoot een economische (Toegepaste Economische Wetenschappen) en fiscale opleiding aan de KU Leuven en de Vrije Universiteit Brussel.

Als directeur Finance & HR wordt hij opgevolgd door Gratia Derde (42), die ook lid wordt van het directiecomité. Gratia Derde was sinds oktober 2005 directeur Operations bij Acerta Sociaal Secretariaat. Daarvoor was ze bij het Ziekenhuisnetwerk Antwerpen financieel en administratief directeur Gespecialiseerde Ziekenhuizen. Ze is licentiaat in de Handels- en Consulaire Wetenschappen (Vlekho) en Master Interne Audit (UAMS).

Eveneens op 1 april 2007 treedt Philippe Depaepe (45), algemeen directeur AliA Secrétariat Social, toe tot het directiecomité van Acerta. Onder zijn leiding worden de activiteiten van Acerta op de Franstalige markt verder ontwikkeld (in Wallonië is de Acerta Groep met 90 medewerkers actief onder de naam AliA).

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen