< Terug naar overzicht

Dirk Supply HR director bij Atos Origin

Sinds februari is Dirk Supply HR director ad interim bij ICT-dienstenbedrijf Atos Origin.

Dirk Supply (43) studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven en Maîtrise en Gestion Fiscale aan de ULB Ecole de Commerce Solvay.

Hij startte zijn carrière in diverse financiële functies bij PwC, Electrolux en Bouygues. Van 2002 tot 2007 was Supply CFO en HR director bij Acerta Groep. In 2007 werd hij algemeen directeur van Acerta Sociaal Secretariaat. In 2009 stapte Supply over naar SD Worx als freelance projectmanager International Mergers & Acquisitions.

Sinds februari is Dirk Supply HR director ad interim bij Atos Origin, een internationale aanbieder van ICT-services en marktleider met een aanbod van transactionele diensten, consulting, systeemintegratie en managed operations.

Zijn focus als tijdelijke HR director is dubbel: het ondersteunen van de groei, zowel organisch als via overnames en fusies, en het begeleiden van de implementatie van een nieuwe, marktgeoriënteerde organisatiestructuur. In 2011 trekt het ICT-bedrijf 120 nieuwe medewerkers aan.

“Toen men mij op de skipiste contacteerde met de vraag of ik interesse had voor deze opdracht, heb ik geen milliseconde getwijfeld. Ik beschouw dit als een uitzonderlijke kans om in een dynamische omgeving, vanuit HR, mee aan het roer te mogen staan van wereldwijd één van de belangrijkste ICT-groepen”, motiveert Dirk Supply.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen