< Terug naar overzicht

Dirk Nyberg leidt Focus Professionals

Bij Focus HR Group is Dirk Nyberg aangesteld als verantwoordelijke voor de opstart van Focus Professionals, dat zich specialiseert in selectie en detachering van ingenieurs en hoger opgeleide, technische bedienden.

Dirk Nyberg (40) studeerde in 1990 af als bachelor in de Psychologie. Later werd zijn diploma gehomologeerd tot master (bachelor in Psychologie aangevuld met vijf jaar relevante ervaring). Hij startte zijn actieve loopbaan op de personeelsdienst van Chicago Metallic in Wijnegem. Na diverse ervaringen in salesfuncties begon hij in 1995 als Recruitment Manager bij Edora.
Edora werd later overgenomen door Unique International en herdoopt tot United Technical Solutions. Na de fusie met de Solvus-groep (bekend van onder andere Start People) veranderde het bedrijf nog eens van naam naar USG Innotiv.
“Al die tijd bleef de organisatie een aparte nv die zich binnen de groep specialiseerde in de tewerkstelling van ingenieurs”, commentarieert Nyberg. “Na de fusie met Solvus en de naamsverandering naar USG Innotiv is de kernactiviteit verlegd van HR-dienstverlening naar engineering opdrachten, volgens het principe 'door en voor ingenieurs'. Vandaar dat ik nu een nieuwe uitdaging aanga met gelijkgestemde zielen die geloven in de specifieke HR-dienstverlening rond knelpuntberoepen zoals ingenieurs.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen