< Terug naar overzicht

Dirk Dubois en Peggy Vercruysse naar Amelior

Dirk Dubois en Peggy Vercruysse zijn de nieuwe krachten bij Amelior. Het bedrijf biedt opleiding en advies aan, onder meer in HRM.

Dirk Dubois (54) wordt consultant HRM/management. Hij is van alle markten thuis. Hij studeerde architectuur, behaalde een licentie management aan de Vlerick Leuven Gent Management School en een postgraduaat HRM aan het IPO Antwerpen. Van 1973 tot 1985 was hij actief in de marketingsector, onder meer op de audiovisuele markt. Hij stampte Filmnet, de voorloper van Canal+, mee uit de grond. Van 1985 tot 1991 werkte hij als interim manager, om zich daarna in HR te verdiepen. Dubois was actief voor HRI (Creyf’s) en De Witte & Morel. Drie jaar lang was hij personeelsdirecteur van Skill Team.


Peggy Vercruysse (30) is licentiate Rechten en behaalde verder een MBA-diploma aan het RUCA en een postgraduaat e-business aan de Vlerick Leuven Gent Management School. Ze werkte voor Telindus en voor de Economische Raad voor Oost-Vlaanderen. Als bedrijfskundig consulente organiseerde Vercruysse meer dan 5 jaar lang managementopleidingen voor KMO-bedrijven. Ze wordt bij Amelior manager vorming- en trainingsprogramma’s.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen