< Terug naar overzicht

Dirk Blendeman nieuwe Chief People & Processes Officer bij Matexi

Buurtontwikkelaar Matexi stelt Dirk Blendeman aan als Chief People & Processes Officer (CPPO). Blendeman heeft bijna 20 jaar ervaring binnen HR en zal Matexi helpen om de bedrijfsstrategie en -cultuur te vertalen in efficiënte en klantgerichte processen voor zowel medewerkers als organisatie.

Dirk Blendeman startte zijn loopbaan bij de Generale Bank en maakte in 1999 de overstap naar HR-consulting, eerst bij Robert Walters en daarna bij De Witte & Morel. Daar groeide hij door tot Business Development Manager en Regional Manager. In 2006 werd hij Global HR Director van Safmarine Container Lines, om vervolgens in 2010 aan de slag te gaan als HR-manager voor Delen Private Bank. In 2013 maakte hij de overstap naar ING België, waar hij aan de slag ging als Head of Human Resources voor de IT- en Business Support-departementen.

De opdracht voor de nieuwe CPPO van Matexi kan omschreven worden als “de huidige en toekomstige medewerkers de juiste bedrijfsprocessen en -middelen ter beschikking stellen, zodat ze zich ten volle kunnen ontplooien binnen Matexi.” Onder zijn bevoegdheden vallen Human Resources, Process & ICT, Learning & Development, Facilities, Logistiek en Veiligheid.

Matexi heeft vestigingen in elke Belgische provincie, in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, in het Groothertogdom Luxemburg, alsook in Warschau (Polen). Met ruim 350 medewerkers ontwikkelt de groep momenteel zo'n 580 buurten in 300 steden en gemeenten. In 2016 rondde Matexi de kaap van 1500 verkochte woningen en appartementen per jaar.

Bron: Matexi (matexi.be)

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen