< Terug naar overzicht

Dimitri Maenhoudt en Johan Snellinckx richten Intensio op

Dimitri Maenhoudt en Johan Snellinckx willen via Intensio bedrijven helpen met duurzame ontwikkeling.

Dimitri Maenhoudt (45) zette in 1993, door aanslepend blessureleed, een punt achter zijn carrière als topsporter waarin hij onder meer enkele nationale titels behaalde in het hoogspringen. Zijn overstap naar het bedrijfsleven combineerde hij met studies verzekeringen en bedrijfskunde.

Tussen 1993 en 2004 deed Maenhoudt managementervaring op bij UAB Verzekeringen (later AXA) en P&V Verzekeringen. In 2004 ging hij aan de slag als zelfstandig trainer-consultant. Sinds 2006 was hij senior trainer en facilitator bij Performance Coaching.

Johan Snellinckx (52) heeft een master Psychologische en Pedagogische Wetenschappen (UGent, 1985). Hij startte in 1986 zijn loopbaan in het commercieel netwerk van BNP Paribas Fortis en ING Groep. In 1988 ging hij aan de slag bij EDUCO, eerst als stafmedewerker om er vervolgens te evolueren tot directeur. In 1998 werd Snellinckx verantwoordelijke Learning & Development bij Crelan. Sinds 2004 was hij senior trainer en facilitator voor Performance Coaching.

Deze zomer bundelden Maenhoudt en Snellinckx hun training- en coachingervaring om Intensio op te richten. Het bureau heeft als missie het faciliteren van duurzame ontwikkeling. Hiervoor combineren ze klassieke technieken met nieuwe digitale alternatieven, zoals het digitaal brainstormen.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen