< Terug naar overzicht

Dennis De Haese partner bij WFCC

Dennis De Haese is sinds begin deze maand partner bij HR-consultancy WFCC. Hij zal meewerken aan de positionering van WFCC als dienstverlener voor zowel het aantrekken, als het ontwikkelen van talent op midden- en hoger managementniveau.

Dennis De Haese (41) studeerde in 1991 af als handelsingenieur aan de Universiteit Antwerpen. Bij Esso Benelux bekleedde hij verschillende posities op het gebied van marketing, financiën en HR. Vanaf 1995 had hij in de Filippijnen vier jaar de leiding over een lokaal filiaal van Puratos, een Belgische producent van voedselingrediënten.
Hierna begon zijn loopbaan in executive search bij Ahead. In 2002 richtte hij mee Griffin Associates op, een executive search firma waar hij professionals heeft geworven voor commerciële, HR en Supply Chain-posities in de detailhandel, de gezondheidszorg, de sector van Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en de autobranche. In 2007 werd De Haese partner bij de Belgische vestiging van Amrop International.
Als partner bij WFCC zal De Haese bijdragen aan de ontwikkeling van de commerciële portefeuille, de productontwikkeling en de positionering van de HR-dienstverlener.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen