< Terug naar overzicht

Delaware Consulting stelt Filip Roels aan als HR Director

Filip Roels is de nieuwe HR Director van Delaware Consulting. In die functie is hij verantwoordelijk voor de HR-strategie en stuurt hij het HR-team (10 medewerkers) van Delaware Consulting België aan.

Filip Roels (53) is al zijn hele professionele leven actief in de consulting, onder andere bij Accenture. In zijn laatste functie was hij HR Director van de Europese dienstenafdeling van Unisys.

Delaware Consulting groeit sterk. De afgelopen vijf maanden wierf de organisatie al 100 medewerkers aan. Dat groeiritme schept opportuniteiten voor het HR-team. “Ik geloof heel sterk in het organiseren van bedrijven als netwerken van teams, en dat is ook de manier waarop Delaware Consulting werkt,” licht Filip Roels toe. “Medewerkers moeten de nodige vrijheid krijgen om te ondernemen én HR speelt een sleutelrol in het aanbieden van de middelen om hen succesvol te maken in dat engagement.”

Filip Roels volgt Gert Grobben op, die zich nu toelegt op het uitbouwen van de consultancy rond Finance & Business Controlling.

Bron: Delaware Consulting (delawareconsulting.com)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen