< Terug naar overzicht

David Ducheyne Director HR en People Services bij Securex

David Ducheyne, tot voor kort HR Director Belgium bij Case New Holland, is Director HR en People Services bij dienstengroep Securex geworden.

David Ducheyne (37) volgde na zijn licentiaatstudies Industriële Pyschologie (Universiteit Gent) nog bijkomende managementopleidingen aan De Vlerick Leuven Gent Management School. Hij startte zijn carrière bij Alcatel Telecom als management & counseling officer. Als research & teaching assistant aan de Universiteit Gent (1994-1996) hielp hij mee aan de opstart van de academische richting Human Factors, die het gebruik van IT in de werkomgeving nader onderzoekt.
In 1996 werd Ducheyne HR-manager bij Henkel Benelux. Drie jaar later ruilde hij Brussel voor Düsseldorf en werd als HR-manager Schwarzkopf & Henkel verantwoordelijk voor het internationaal HR-management van de internationale marketing en verkoopseenheid. David Ducheyne zou er vijf jaar blijven en was er achtereenvolgens manager Corporate Recruitment en HR Director Finance & Purchasing.
In 2004 werd Ducheyne HR Director Belgium bij Case New Holland (CNH), wereldleider in de productie van landbouwmachines. Ducheyne was er verantwoordelijk voor het personeelsbeleid in de vestiging van Case New Holland in Zedelgem (2000 werknemers) en het algemeen HR-beleid in België (3000 werknemers). Hij legde er zich toe op Performance & Cost Management en Change Management. Hij bouwde er een HR-beleid uit ter ondersteuning van de competitiviteit van de onderneming.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen