< Terug naar overzicht

David De Smaele ruilt Delta Lloyd Bank voor Geldof Metaalconstructie

David De Smaele neemt na ruim vier jaar afscheid van Delta Lloyd Bank, waar hij aan de slag was als Senior Recruiter. Bij Geldof Metaalcontructie wordt hij als Recruitment Officer verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van selectieprocedures v

David De Smaele (30) kon na zijn studies Psychologie (optie Arbeids- en Organisatiepsychologie) aan de Universiteit Gent aan de slag bij Delta Lloyd Bank als Senior Recruiter. Hij stond er in voor de professionalisering van interne rekrutering en implementatie van selectiesystemen en -tools.

Na vier jaar was De Smaele toe aan een nieuwe uitdaging. Hij heeft voor Geldof Metaalconstructie gekozen, een bedrijf dat industriële componenten en turnkey-projecten voor opslag, hantering en verwerking van grondstoffen, vloeistoffen en gassen vervaardigt.

“Mijn functie bestaat uit de organisatie en uitvoering van selectieprocedures voor alle vacatures binnen het bedrijf. Ik zal me richten op de werving en selectie van ingenieurs, projectleiders, salesprofielen en technisch geschoolde arbeiders”, zegt De Smaele. “Na bijna vijf jaar werving en selectie van bedienden en salesprofielen binnen de banksector, wil ik me nu toeleggen op meer technische en ingenieursprofielen binnen de engineeringsector. Het is mijn ambitie om deze sector goed te leren kennen en gepast werving- en selectieadvies te kunnen waarborgen. Daarnaast is het ook mijn ambitie om ook in andere domeinen van HR actief te worden.”

De nv Geldof Metaalconstructie in Harelbeke telt 200 medewerkers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen