< Terug naar overzicht

Daphne Vermeesch en Katrien Brusselaers aan de slag bij XPE Search & Selection HR

Daphne Vermeesch en Katrien Brusselaers vormen het nieuwe team van XPE Search & Selection HR, de nieuwe afdeling van XPE Group.

Daphne Vermeesch (33) studeerde in 2004 af als master in de Handelswetenschappen aan de Hogeschool Gent en volgde bijkomend een postuniversitaire opleiding HR-management aan de HUB-Ehsal Management School.

Ze startte haar carrière bij Adecco Group als recruitment consultant en na twee jaar stapte ze over naar The Future Alliance. Ze evolueerde er tot senior consultant. In mei 2012 werd ze senior consultant bij Altior, actief in executive search en HR-managementconsultancy.

Sinds januari 2014 is Vermeesch executive recruiter bij XPE Search & Selection HR, de nieuwe afdeling van XPE Group, die zich focust op het rekruteren van ervaren HR-professionals.

Katrien Brusselaers (28) behaalde in 2007 haar bachelor HRM aan de Katholieke Hogeschool Leuven. Onmiddellijk na haar studies ging ze aan de slag bij Adecco Group en groeide er door tot senior sales consultant. In 2012 werd ze door Adecco als 'young potential' geselecteerd om deel te nemen aan het 'high intensity track' en startte dat jaar als branch manager in Vilvoorde.

Na een succesvolle en intensieve periode maakte zij de overstap naar het professional staffing gedeelte van de Adecco Group - XPE. Sinds januari 2014 is Brusselaers branch manager XPE Search & Selection HR.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen