< Terug naar overzicht

Danny Vandekerckhove HR-manager Wavin België

Danny Vandekerckhove is aan de slag gegaan als HR-manager bij Wavin België, specialist in leidingsystemen voor de bouw, burgerlijke bouwkunde en infrastructuur. Hij wordt verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van het HR-beleid in de vers

Danny Vandekerckhove (43) is afgestudeerd als maatschappelijk assistent, richting personeelsbeleid en heeft al 20 jaar ervaring in HR. Zijn vorige werkgevers waren Becton Dickinson, SCA Packaging, Euromold en Corelio Groep. Hij werkte acht jaar voor uitgever Corelio, waar hij HR-manager was voor de divisie Vlaamse kranten (De Standaard, Het Nieuwsblad, Het Volk, De Gentenaar).

Wavin Groep is marktleider in kunststofleidingsystemen in Europa. De groep heeft vestigingen in 27 Europese landen en stelt ongeveer 6700 mensen te werk. In België telt Wavin zo’n 200 medewerkers. Dankzij de snelle ontwikkelingen werd geïnvesteerd in een nieuw logistiek platform in Sint-Niklaas, dat ook in advies en verkoop aan de projectmarkt de krachten bundelt. De grootste uitdagingen voor Vandekerckhove zijn de integratie van alle vestigingen met hun historische en culturele verschillen binnen de structuur van een multinational en de verhuizing naar de nieuwe locatie.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen