< Terug naar overzicht

Danny Van Assche nieuwe gedelegeerd bestuurder bij Unizo

De raad van bestuur van Unizo draagt Danny Van Assche voor als nieuwe gedelegeerd bestuurder. De voordracht gebeurt formeel op de algemene vergadering van 7 december.

Danny Van Assche, op dit ogenblik gedelegeerd bestuurder van Horeca Vlaanderen, werd unaniem als finale kandidaat weerhouden door het Unizo-selectiecomité, na een uitvoerige procedure, samen met een extern selectiebureau en na uitgebreide consultatie van verschillende stakeholders. Van Assche (45) volgt Karel Van Eetvelt op, die op 1 oktober de overstap maakte naar Febelfin.

Met Danny Van Assche trekt Unizo een bekende en vertrouweling van het huis aan. Van 2005 tot 2010, net voor zijn overstap naar Horeca Vlaanderen, werkte hij al bij Unizo als adviseur Sociale Zaken op de studiedienst. Die grote affiniteit met de organisatie en haar leden, en met het sociaal overleg, vormden belangrijke elementen om Danny Van Assche voor te dragen. Dat in combinatie met de succesvolle manier waarop hij Horeca Vlaanderen de afgelopen jaren heeft geleid en verder uitgebouwd.

Danny Van Assche is licentiaat in de Economische Wetenschappen en behaalde een doctoraat in de Politieke en Sociale Wetenschappen. Als de algemene vergadering de voordracht op 7 december goedkeurt, neemt hij begin 2018 zijn nieuwe rol als gedelegeerd bestuurder van Unizo op. Een concrete startdatum wordt later bepaald.

Unizo, de unie van zelfstandige ondernemers, richt zich tot ondernemers, kmo's, zelfstandigen en vrije beroepen.

Bron: UNIZO (unizo.be)

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen