< Terug naar overzicht

Dag Moors wordt de nieuwe coördinator voor ‘Business Training, Coaching & Consultancy’ bij EDUCAM

EDUCAM heeft Dag Moors aangesteld als coördinator voor de cel ‘Business Training, Coaching & Consultancy’. In die hoedanigheid zal Moors het team leiden dat de managementteams in garagebedrijven adviseert, begeleidt en opleidt.

Bij EDUCAM, het kennis- en opleidingscentrum van de autosector, zal Dag Moors zich focussen op de volgende drie taken:

  • Het niveau van de rentabiliteit van een garage verhogen.
  • De nodige aanpassingen realiseren aan het veranderende gedrag van de klant.
  • De schaarste op de arbeidsmarkt aan technische profielen opvangen.

‘Customer focused entrepreneurship’ was steeds de rode draad doorheen Moors’ carrière. Zijn ruime ervaring als consultant op het gebied van sales, marketing en communicatie in zowel nationale en internationale bedrijven zal dan ook goed van pas komen bij zijn nieuwe functie.

Moors, die eerder consultant was bij EDUCAM in management en communicatie-opleidingen, zal als coördinator het multidisciplinaire team van EDUCAM-trainers en -consulenten leiden en samen met hen verder bouwen aan het realiseren van de dienstverlening volgens de strengste internationale normen.

De EDUCAM-sectoren tellen 10.000 bedrijven, hoofdzakelijk kmo's die samen bijna 94.000 werknemers tewerkstellen in de sectoren garage, koetswerk, metaalhandel en terugwinning van metalen. EDUCAM telt zelf meer dan 80 medewerkers en 60 lesgevers.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen