< Terug naar overzicht

Cynthia Devolder bij McBride Continental Europe

De HR-divisie van McBride Continental Europe krijgt er met Cynthia Devolder een HR Project Manager bij. Zij zal de HR-directeur ondersteunen en het team versterken op het vlak van competentiemanagement, personeelsontwikkeling, e-HRM en functiewaardering

Devolder zal tevens instaan voor de verdere ontwikkeling van verschillende HR-instrumenten en -richtlijnen en de HR-managers in de vestigingen ondersteunen bij de toepassing ervan. Ook lokale HR projecten vallen onder haar bevoegdheid.


Cynthia Devolder (33) behaalde een graduaat maatschappelijk adviseur aan de Hogeschool West-Vlaanderen in Kortrijk en een licentie in de Bedrijfspsychologie aan de Universiteit Gent. Ze begon haar carrière bij Hay Management Consultants, waar ze als junior en later als associate business information consultant meewerkte aan de realisatie van remuneratiesurveys. In maart 2001 stapte Devolder over naar het advocatenkantoor Lawfort. Als senior HR-officer was ze daar verantwoordelijk voor het globale personeelsbeleid.


McBride Continental Europe is in Europa de grootste producent van huishoudelijke, textiel- en persoonlijke reinigingsmiddelen die zowel via private labels als eigen merken worden gedistribueerd. Met 16 fabrieken verspreid over zes Europese landen realiseert de beursgenoteerde groep een jaaromzet van 825 miljoen euro en telt hij 4500 werknemers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen