< Terug naar overzicht

Corinne Daems wordt HR-manager bij SiNSYS

SiNSYS, het eerste pan Europees initiatief voor grensoverschrijdende betaalkaartverwerking, heeft Corinne Daems aangeworven als HR-manager. Ze zal er alle facetten van het personeelsbeleid onder haar hoede nemen.

Corinne Daems (43) is klinisch psychologe (VUB) en was lange tijd actief als psychologe (VDAB Roeselare, Home Thuis Brussel) en consultant (CDC & Berenschot, ADV Adviesbureau). In 1992 ging ze aan de slag bij PCM Europe. Ze startte er het Antwerpse kantoor en was er zes jaar lang office manager.
Na een korte tussenstop bij Andersen Consulting (nu Accenture), waar ze als change manager mee instond voor de reorganisatie van de interne lokale HR-dienst, ging Corinne Daems in januari 1999 bij DMR Consulting (vandaag Fujitsu Services) werken als recruitment manager & principal consultant.
In 2002, kort na haar intrede bij Belgacom Skynet als human resources and support manager, viel de beslissing om de ‘access’-activiteiten naar het moederbedrijf te verhuizen. Daems rondde succesvol de transfer van 220 medewerkers af.
Bij haar nieuwe werkgever, een joint venture tussen Banksys (B), Interpay (NL) en Società per I Servizi Bancari (I), wordt Daems verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van HR-instrumenten voor de drie landen. Haar grootste uitdaging zal eruit bestaan één bedrijfscultuur uit te bouwen waarin klantengedrevenheid, ondernemingszin, competitiviteit en uitmuntendheid centraal staan.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen