< Terug naar overzicht

Constantin Woronoff, Patrick Dumont de Chassart en Frédéric Ackermans consultants bij Korn/Ferry Futurestep

Rekruteringsspecialist Futurestep Belgium, deel van Korn/Ferry, heeft Constantin Woronoff, Patrick Dumont en Frédéric Ackermans aangetrokken.

ConstantinWoronoff (28) werkt sinds september bij Futurestep Belgium als recruitment consultant binnen de afdeling finance. Hij begeleidt daar middle-up management rekruteringsopdrachten voor de bank, verzekeringen en vastgoedsectoren. Voorheen was hij actief als Benelux research operation manager voor Alexander Hughes Executive Search. Woronoff is licentiaat geschiedenis met een diploma internationale betrekkingen (Université Catholique de Louvain).

Patrick Dumont de Chassart (33) ging in september aan de slag als consultant binnen middle- en topmanagement-rekrutering. Hij adviseert klanten binnen de industriële sector. Dumont begon zijn loopbaan als projectleider bij Sabena, voor hij de overstap maakte naar Accenture als consultant in government & product-departementen. Na meer dan drie jaar bij Accenture werd hij in 2004 gevraagd Expansion te vervoegen als manager voor het strategy-marketingdepartement. Dumont is licentiaat commerciële & financiële wetenschappen (Ichec) en behaalde een master in internationaal management (Ichec).


Ook Frédéric Ackermans (34) trok naar Korn/Ferry Futurestep Belgium. Hij bekleedt er sinds september de positie van consultant voor middle- en topmanagement-rekrutering voor klanten in de consumer goods. Ackermans heeft een uitgebreide ervaring in marketing en communicatie. Hij begon zijn carrière in 1998 bij Fortis, waar hij actief was in productontwikkeling en communicatie van verzekeringsproducten. Daarna kwam hij terug in de marketingwereld met een Benelux productmanagerfunctie bij Electronic Arts (EA), producent van videogames. Daarna werd hij marketingmanager Belgium bij Warner Bros. In 2005 kreeg hij de mogelijkheid om bij een internationale rekruteringsfirma een divisie op te zetten die gespecialiseerd is in sales- en marketingprofielen. Ackermans is licentiaat toegepaste economische wetenschappen (IAG – Louvain-La-Neuve).

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen