< Terug naar overzicht

Conny Hooghe HR Director Kluwer

Conny Hooghe is de nieuwe HR Director van Kluwer. Ze volgt Leen Azijn op.

Conny Hooghe (43) is master in de Bedrijfspsychologie (UGent, 1989). Ze brengt 19 jaar HR-ervaring binnen bij Kluwer. Voor haar overstap was ze twee jaar actief als HR Director Belux bij Fujitsu Services. Daar wordt ze nu opgevolgd door Luc Langeraert(meer informatie krijgt u hier).
Eerder werkte Hooghe zeven jaar bij Atos Origin. Ze startte er als HR Consultant, groeide door tot C&B Manager en promoveerde ook tot HR-manager. Tussen 1992 en 1999 was ze HR-manager bij KBC Lease. Hooghe deed in het begin van haar carrière drie jaar ervaring op als medewerkster op de personeelsdienst van Somati.
In de loop van haar carrière verdiepte Hooghe haar expertise in change - en people management, en in de uitbouw van programma’s gericht op talentontwikkeling. Bij Kluwer zal ze haar uitgebreide ervaring aanwenden binnen een grote organisatie.
“Kluwer maakt volop de evolutie door van een klassiek informatiebedrijf naar een multimediale technologiegroep. Deze transformatie wil ik met alle beschikbare HR-middelen begeleiden”, zegt Conny Hooghe.
Hooghe is lid van het directiecomité en rapporteert rechtstreeks aan CEO Henri Van Engelen. Kluwer telt in België ruim 780 werknemers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen