< Terug naar overzicht

Colin Beheydt algemeen directeur van stad en OCMW Brugge

Adjunct-algemeen Colin Beheydt promoveert tot algemeen directeur van de stad en het OCMW Brugge.

Colin Beheydt behaalde in 2001 aan de Universiteit Gent een master Psychologie optie Bedrijfspsychologie. Onmiddellijk na zijn studies werd Beheydt consultant rekrutering en selectie bij Hudson, toen nog De Witte & Morel.

Een jaar later, in november 2002, stapte hij over naar de Universiteit Gent. Hij werd er assistent bij de vakgroep Personeelsbeleid, Arbeids- en Organisatiepsychologie van de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen. In augustus 2004 werd Beheydt departementshoofd personeel en organisatie bij de stad Roeselare. Vier jaar later promoveerde hij tot algemeen directeur en werkte hij nauw samen met de stadssecretaris. Op 1 januari 2014 werd Beheydt adjunct-stadssecretaris van de stad Brugge.
Sinds 2012 is Beheydt ook gastdocent organisatiepsychologie en social skills & talentontwikkeling aan hogeschool Vives.

In februari 2019 wordt Beheydt de nieuwe algemeen directeur van de stad en het OCMW Brugge. Sinds 1 augustus 2018 zijn in alle steden en gemeenten de functies van stadssecretaris en OCMW-secretaris vervangen door één algemeen directeur die aan het hoofd staat van de gemeente en het OCMW.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen